Blik op hulp

Hier vind je partnerlinks naar allerlei boeken, spellen en producten waar je in je werk als hulpverlener je voordeel mee kunt doen. De bronnen die je op deze pagina vindt, zijn door de redactie van Blik op Hulp beoordeeld op hun kwaliteit. Daarbij is gekeken naar de wetenschappelijke basis, praktische relevantie voor de beroepspraktijk en de leesbaarheid. Je zult dus niet ieder boek over een bepaald onderwerp in deze lijst terugvinden, maar alleen de beste. Mis je een boek? Dan kun je het voordragen door ons te tippen. De redactie zal het boek dan beoordelen en daarna eventueel opnemen in de lijst.

We hebben ze op onderwerp voor je geordend.

A

Autisme:

ADHD

B

Baby’s

Borderline

C

Communiceren

Contextueel werken

Cultuur

D

Depressie

F

Faalangst

G

Gamen / gameverslaving

Gedragsproblemen

Gehechtheid

Genderdysforie

J

Jeugdzorg

Opvoeding

L

Licht verstandelijke beperking

M

Mentaliseren

P

Parentificatie

Perfectionisme

Piekeren

Pleegzorg

Preventie

Psychose

Psychodynamisch werken

Puberteit

R

Rouw / verlies

S

Scheiding:

Suïcidaliteit

T

Trauma

V

Verstandelijke beperking

Z

Zwakbegaafdheid

Op de hoogte blijven van nieuws, actualiteiten en scholingsaanbod in de psychosociale zorg? Meld u dan snel aan voor onze gratis nieuwsbrief en mis nooit meer iets!

Zoeken op deze site

Facebook
Twitter

Weggeefacties

Heb je niet meegedaan aan de laatste weggeefacties? Of wel meegedaan, maar niet gewonnen? Dan kun je de weggegeven boeken en spellen ook bestellen. Hieronder vind je de items van de laatste drie weggeefacties. Wil je geen weggeefactie missen? Meld je dan aan voor onze gratis nieuwsbrief!