Blik op hulp

Blik op Hulp richt zich op HBO- en academisch opgeleide werkers in de GGz, jeugdzorg, JGZ, zorg voor mensen met een (licht) verstandelijke beperking en leerlingzorg.

nieuwsbrief blik op hulpAls je je hier beneden aanmeldt voor onze nieuwsbrief, dan ontvang je twee tot vier keer per maand het laatste nieuws en interessante achtergrondartikelen uit de wereld van de psychosociale hulpverlening. Bovendien kun je als één van de duizenden ontvangers van onze gratis nieuwsbrief meedoen aan weggeefacties en profiteer je van interessante kortingen op bijvoorbeeld scholingsactiviteiten of vakliteratuur.

Wanneer je hieronder je gegevens invult, sturen we je vanaf de eerstvolgende editie onze gratis nieuwbrief.

Vergeet na aanmelding via dit formulier niet om je aanmelding te bevestigen door op de bevestigingslink te klikken in de e-mail die je binnen enkele minuten van ons ontvangt! Gebruik je een Gmail- of hotmail-adres? Dan bestaat de kans dat zowel de bevestigingslink als onze nieuwsbrieven in de “reclame” of “ongewenste mail”-folder belanden.

Afmelden

Uiteraard kun je het ontvangen van de nieuwsbrief op elk gewenst moment stopzetten via de ‘unsubscribe’-link onderaan elke nieuwsbrief of door ons een een e-mail te sturen.

Privacy

We zullen vanzelfsprekend nooit je gegevens delen met andere partijen. De (persoons) gegevens die je aan ons ter beschikking stelt, worden volgens de laatste normen beveiligd en uitsluitend binnen de kaders van de geldende wet- en regelgeving (waaronder de AVG) betreffende de bescherming van persoonsgegevens gehanteerd.